loader

COVID-19: Maximaal 8 cursisten per groep

In verband met het Coronavirus worden er tijdelijk maximaal 8 cursisten in een groep geplaatst. Zo zorgen wij voor de veiligheid van onze cursisten en docenten. Een voordeel voor jou als cursist is dat je in kleine groepen les krijgt! Benieuwd naar wat Lest Best nog meer doet om jouw veiligheid te beschermen? Lees onze COVID-19 pagina.
Voorbereiding op de AKV-toets

Medisch Nederlands voor artsen, farmaceuten en tandartsen

In deze cursus verbeter je je taalvaardigheid en werk je aan het opbouwen van woordenschat op medisch, tandheelkundig of farmaceutisch gebied. Je leert hoe je een korte PowerPoint-presentatie kunt houden over een onderwerp op het gebied van de gezondheidszorg. Ook leer je hoe je een goed arts-patiëntgesprek voert, aan de hand van rollenspellen. Daarnaast schrijf je hoofdgedachtes bij artikelen en verslagen van gesprekken met patiënten.

Deze cursus bereidt voor op de onderdelen A en B van de AKV-toets voor artsen, farmaceuten en tandartsen.

Let op:
- Deelnemers moeten alle onderdelen van het Staatsexamen II NT2 met succes hebben afgerond. Je taalniveau moet minstens op niveau B2/C1 zijn.
- Deelnemers moeten daarom eerst de B2/C1-cursus Spreken & Schrijven volgen om hun taalvaardigheid op een goed niveau te brengen.

De volgende cursus Medisch Nederlands voor AKV start in september. Het maximale aantal deelnemers voor de cursus is 6.
Aantal lessen: 16 (8 weken)

Cursuskosten:
B2/C1 Spreken & Schrijven: € 473
Medisch Nederlands voor AKV: € 1.080

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch