loader

COVID-19 maatregelen

COVID-19: Maximaal 8 cursisten per groep

In verband met het Coronavirus worden er tijdelijk maximaal 8 cursisten in een groep geplaatst. Zo zorgen wij voor de veiligheid van onze cursisten en docenten. Een voordeel voor jou als cursist is dat je in kleine groepen les krijgt!
Veiligheid van cursisten en docenten staan voorop

Hoe gaat Lest Best om met de Corona-situatie?

Als gevolg van het Corona-virus zijn alle lessen van Lest Best vanaf maart 2020 in het lokaal gestopt en online doorgegaan. Nu de maatregelen langzaam worden versoepeld worden ook de cursussen van Lest Best in Utrecht en Rotterdam weer hervat. Vanaf september 2020 worden er weer klassikale cursussen gegeven. Maar ook dan zullen we rekening moeten houden met het Corona-virus en de dreiging van besmettingen. Het Protocol verantwoord naar een opleiding/examen is daarom vanaf heden van kracht. Op deze pagina kun je lezen welke regels en maatregelen er bij Lest Best gelden.

coronaprotocol

RIVM-richtlijnen

Alle RIVM-richtlijnen worden opgevolgd. Lest Best volgt hierbij de richtlijnen op die gelden voor het hoger onderwijs: hoge scholen en universiteiten.

1,5 meter afstand

Overal binnen Lest Best geldt de regel voor anderhalve meter afstand: in de gangen, de lokalen en de kantine. Er zitten maximaal 8 cursisten tegelijk in een lokaal.

Online cursus

We beperken het aantal cursisten op locatie. Daarom bieden we alle cursussen ook online aan. Als online onderwijs voor jou mogelijk is, kun je hiervoor kiezen.

Hygiëne

Hygiëne is van groot belang: vaak en goed handen wassen, geen handen schudden, niet aan je gezicht zitten en thuis blijven bij klachten. Neem contact op met je huisarts als je klachten hebt.

Schoonmaken

De lesruimten en toiletten worden vaak schoongemaakt. In alle lokalen zijn desinfecterende handgel, zeep, papieren handdoekjes en desinfecterende sprays aanwezig.

Communicatie

Om alle regels en maatregelen duidelijk te maken zijn er op verschillende plekken posters en informatieborden geplaatst. Ook zullen medewerkers en docenten de regels met cursisten bespreken.

Het Protocol verantwoord naar een opleiding/examen

Concrete maatregelen

Lest Best hanteert het Protocol verantwoord naar een opleiding/examen. We raden je aan om dit protocol goed door te nemen. Dan ben je volledig op de hoogte van de maatregelen en de voorschriften voor fysiek, klassikaal onderwijs.

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch