Lest Best gaat tijdelijk dicht vanaf

 

maandag 16 maart 2020

 

Om de gevolgen van de huidige bedreiging van het Coronavirus te beperken zal Lest Best per direct tijdelijk geen les meer geven. Alle cursisten van Lest Best zijn hiervan inmiddels op de hoogte gebracht.

 

Iedere week wordt de situatie opnieuw beoordeeld en wordt vastgesteld of de lessen weer opgestart kunnen worden. Zodra er meer bekend is over de situatie of als er veranderingen zijn in ons beleid, zullen wij u daarvan op de hoogte brengen.

 

Voor meer informatie zie onze nieuwspagina.


Nederlands leren en inburgeren

 

Waarom zou je Nederlands leren, iedereen in Nederland spreekt toch Engels?

 

Iedereen die Nederlands geleerd heeft, kan je dat zo vertellen. Als je de taal spreekt, vind je makkelijker je weg in de Nederlandse samenleving en voel je je sneller thuis.

 

In onze cursussen gaat het niet alleen om de taal maar leer je ook veel over de Nederlandse cultuur. Er zijn cursussen op alle niveaus van echte beginners tot C1-niveau.Waarom Lest Best?

Kleine groepen (6-12)


Onze groepen bestaan uit zes tot (maximaal) twaalf cursisten. Op deze manier krijg je voldoende aandacht en correctie.

Veel spreken

 

In alle lessen zijn heel veel spreekopdrachten: dialogen naspelen, tweegesprekjes en vanaf de A2-B1-cursus ook korte presentaties.

Veel lezen en luisteren

 

Vanaf de B1.1-cursus oefen je ook intensief met online lees- en luisteropdrachten die je in de les bespreekt.

In één jaar B2-niveau

 

Met ons intensieve programma ben je na zeven cursussen van elk zes weken (circa een jaar) op B2-niveau. Reviews

Na iedere cursus vragen we cursisten naar hun mening. Hieronder staan verschillende reacties uit de anonieme evaluaties.