Select your language:
Facebook

Voor wie?

Intensief traject (lessen drie keer per week)
Inschrijving voor nieuwe cursisten is mogelijk in een A1-, A2- of A2-B1-cursus. Boven A2-B1- kunt u niet meer starten in het intensieve traject. Als u in uw woonplaats geen cursus op B1- of B2-niveau kunt volgen, raden we u aan om telefonisch contact met ons op te nemen.

Dag- en avondcursussen van negen weken
Inschrijving is mogelijk tot en met B1.2-niveau.

Als u beginner bent, kunt u meestal in de eerstvolgende cursus starten. Voor alle andere cursusssen is het aantal plaatsen beperkt doordat cursisten die al een cursus bij ons volgen, voorrang krijgen bij de inschrijving voor de volgende cursus. Er kan sprake zijn van een wachtlijst. Tijdens de intake kunnen wij u hierover verder informeren.

Overige cursussen
Wij bieden de cursus Nederlands voor buitenlandse (tand)artsen en farmaceuten aan. Hiervoor moet u het staatsexamen programma 2 voor alle onderdelen hebben gehaald.
Inschrijving voor andere cursussen van Lest Best, zoals: Examentraining, Extra spreken, ONA 1 en 2 en de cursus Beter Spreken & Schrijven is alleen mogelijk voor cursisten die lessen volgen bij ons of eerder les bij ons hebben gehad.. 
Lest Best 2018  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy reglement   |  Klachtenprocedure
Website door Clearlogic