Select your language:
Facebook

E-learning NT2 en Skype

E-learning spreken

Wilt u uw spreekvaardigheid verbeteren maar daarvoor niet de deur uit? Dat kan. Via Skype kunt u vanuit huis of kantoor oefenen met spreken en correcties en feedback krijgen van één van onze docenten. In overleg bepaalt u wat u wilt oefenen. We letten niet alleen op grammaticale fouten, maar ook op uw uitspraak, intonatie en woordgebruik. Het minimum aantal lessen is zes en de kosten daarvan zijn € 360  (uurtarief € 60).

E-learning schrijven

Als u digitaal wilt oefenen met schrijven, maken we graag eerst een afspraak. We analyseren dan samen met u uw schrijfvaardigheid. Als het nodig is, behandelen we bepaalde regels voor spelling of grammatica. We lichten ook het correctiemodel toe. Vervolgens kunt u uw teksten per mail naar ons toesturen. Het kan gaan om langere teksten als rapporten en beleidsnotities, maar ook om e-mailberichten, brieven, verslagen of scripties. 
Wij controleren uw teksten op grammaticale fouten, spellingsfouten en stijlfouten. Daarnaast kijken we naar woordgebruik en de opbouw van de tekst. We beoordelen niet op inhoud. Met behulp van onze opmerkingen corrigeert u uw tekst en stuurt u deze weer naar ons voor een tweede controle. Na iedere opdracht vermelden we bij het terugsturen hoeveel tijd het ons gekost heeft.

E-learning schrijven is niet bedoeld als correctieservice voor verslagen en scripties. Het doel is om fouten af te leren en zo uw schrijfvaardigheid te verbeteren. E-learning NT2 schrijven kost per module 240 euro. Hiervoor krijgt u een tegoed van vier uur taalondersteuning. Hoeveel tijd we voor het controleren nodig hebben, hangt vaak af van het soort tekst, het aantal fouten en de lengte van de tekst. 

U kunt ons bellen (030-8883791) als u vragen heeft of een afspraak wilt maken. U kunt ook mailen naar info@lestbest.nl.
Lest Best 2017  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy reglement   |  Klachtenprocedure
Website door Clearlogic