Select your language:
Facebook

Aanmelding

U kunt zich aanmelden via de link aanmelding. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.  Alle aanmeldingen handelen we af op datum van aanmelding. U kunt zich niet telefonisch, per e-mail of met een bezoek aan ons kantoor aanmelden. 

U kunt zich alleen nog aanmelden voor de avondcursussen A1, A2, B1.1 en B1.2 van september. In deze cursussen is nog plaats. Alle andere cursussen zijn volgeboekt. Kijk bij lesperiodes voor de volgende startdata.

Intensief jaartraject (lessen drie keer per week)
U kunt starten in een A1-, A2- of A2-B1-cursus. Cursisten die al een A2- of A2-B1-cursus volgen bij ons, hebben voorrang bij de inschrijving voor de volgende cursus. Het aantal plaatsen voor instromers is daardoor erg beperkt en er zijn helaas vaak wachtlijsten. We nodigen u eerst uit voor een informatiebijeenkomst en intake. We geven u dan informatie over ons programma. Ook maakt u een toets om uw niveau te bepalen.
Boven A2-B1-niveau kunt u niet meer instromen in dit intensieve traject. Als u in uw woonplaats geen cursus op B1 of B2-niveau kunt volgen, raden we u aan om telefonisch contact op te nemen.

Dag- en avondcursussen van negen weken
Inschrijving is mogelijk voor alle cursussen. Cursisten die bij ons al een cursus volgen, hebben voorrang bij de inschrijving. Het aantal plaatsen is daardoor beperkt. We nodigen u eerst uit voor een informatiebijeenkomst en intake. We geven u dan informatie over ons programma. Ook kunt u een toets maken om uw niveau te bepalen. 

Overige cursussen
Inschrijving is mogelijk voor de cursus Nederlands voor (tand)artsen en farmaceuten als u het staatsexamen programma II heeft gehaald.
Inschrijving voor andere cursussen als examentraining, extra spreken, ONA 1 en 2 en de cursus Beter Spreken & Schrijven is alleen mogelijk voor cursisten die lessen volgen bij ons of eerder les bij ons hebben gehad.
Lest Best 2017  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy reglement   |  Klachtenprocedure
Website door Clearlogic