Select your language:
Facebook

Aanmelding


Na aanmelding op onze site ontvangt u een bevestiging. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.  Alle aanmeldingen handelen we af in volgorde van aanmelding. U kunt zich niet telefonisch, per e-mail of met een bezoek aan ons kantoor aanmelden. 

Dagcursussen
Inschrijving is in principe beperkt tot A1, A2 en A2-B1. Maar als u in uw woonplaats geen cursus op B1 of B2-niveau kunt volgen, raden we u aan om telefonisch contact op te nemen. Cursisten die bij ons al een cursus volgen, hebben voorrang bij de inschrijving. Het aantal plaatsen in de A2- en A2-B1-cursussen is daardoor erg beperkt. Er zijn helaas soms wachtlijsten. Als we een plaats voor u hebben, nodigen we u uit voor een informatiebijeenkomst en intake. We geven u dan informatie over ons programma. Ook maakt u een toets om uw niveau te bepalen.

Avondcursussen
Inschrijving is mogelijk voor alle cursussen. Cursisten die bij ons al een cursus volgen, hebben voorrang bij de inschrijving. Het aantal plaatsen is daardoor vanaf A2 beperkt. Als we een plaats voor u hebben, nodigen we u uit voor een informatiebijeenkomst en intake. We geven u dan informatie over ons programma. Ook kunt u een toets maken om uw niveau te bepalen. 

Lest Best 2017  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy reglement   |  Klachtenprocedure
Website door Clearlogic