Select your language:
Facebook

Buitenlandse (tand)artsen en farmaceuten

Voor iedereen die in de gezondheidszorg werkt en dus met patiënten omgaat, is communicatie heel erg belangrijk. Daarnaast is natuurlijk een uitstekende taalbeheersing van belang. Patiënten moeten zorgverleners immers goed kunnen verstaan en niet afgeleid worden of in verwarring raken door woord- of grammaticafouten van een buitenlandse (tand)arts of apotheker. 

De afgelopen vijftien jaar hebben we met veel succes (tand)artsen en farmaceuten voorbereid op de AKV-toets. Om inhoudelijke redenen stoppen we daarmee. Vanaf april 2019 gaan we onze kennis en expertise op een andere manier inzetten: Maatwerktrainingen Nederlands en communicatie op C1-niveau voor farmaceuten, tandartsen en artsen en specialisten op alle medische vakgebieden.

Maatwerktrainingen
Op individuele basis of in een kleine groep werk je aan het perfectioneren van je Nederlands en aan je communicatievaardigheden met patiënten of cliënten. De lessen kunnen op deze manier optimaal aansluiten bij je taalniveau, je werk en je specifieke leerwensen.

Voor de start doen we een persoonlijke intake waarin we je ervaringen met de gezondheidszorg in Nederland en je belemmeringen en leerwensen bespreken. Op basis daarvan maken we afspraken voor een aantal bijeenkomsten en de inhoud ervan.
Het aantal bijeenkomsten kan variëren van vijf tot vijftien. 

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op deze website. Vermeld daarbij 'maatwerktraining' en je vakgebied. Voordat we een afspraak maken, nemen we eerst telefonisch contact met je op.
Lest Best 2019  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy reglement   |  Klachtenprocedure
Website door Clearlogic