Select your language:
Facebook

Online spreek- en schrijfcursussen

Spreken via Skype of FaceTime

Wil je je spreekvaardigheid verbeteren maar daarvoor niet de deur uit? Dat kan. Via Skype of FaceTime kun je vanuit huis of kantoor oefenen met spreken en correcties en feedback krijgen van een vaste docent. In overleg bepaal je wat je wilt oefenen. We kunnen letten op grammaticale fouten, maar ook op woordgebruik, uitspraak, intonatie en spreektempo. Het minimum aantal lessen is zes en de kosten daarvan zijn € 450 (uurtarief € 75).


Online schrijfcursus voor anderstaligen

Ben je een nieuwe Nederlander, en is je Nederlands minimaal op B1-niveau? Dan kun je online met ons je schrijfvaardigheid verder ontwikkelen. Eerst bespreken we in een kennismakingsgesprek wat nodig en wenselijk is. We leggen dan ook onze werkwijze uit. Vervolgens stuur je teksten naar je vaste docent die deze beoordeelt op grammatica, woordgebruik, opbouw, spelling en stijl, maar niet op inhoud. Je bepaalt zelf of in overleg welke teksten je schrijft. Dat kunnen langere teksten zijn, maar ook e-mailberichten en brieven. Op basis van de feedback en tips van je docent maak je een tweede versie die je weer instuurt voor een tweede controle. Deze aanpak levert je niet alleen foutloze teksten op, maar maakt je ook bewust van je sterke en zwakke punten in je schrijfvaardigheid.

Hoeveel tijd je docent nodig heeft voor feedback en tips, hangt af van het soort tekst, het aantal fouten en de lengte van de tekst. Bij de feedback vermeld je docent altijd hoeveel tijd ervoor nodig is geweest. We werken met blokken van vijf uur. De kosten daarvan zijn 375 euro. De training is niet bedoeld als correctieservice. 

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Vermeld daarbij 'online schrijfcursus'.
Lest Best 2019  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy reglement   |  Klachtenprocedure
Website door Clearlogic