Select your language:
Facebook

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door op de link aanmeldformulier in de bovenbalk te klikken. U kunt zich alleen via de website aanmelden en niet per telefoon, e-mail of met een bezoek aan ons kantoor. Nadat wij uw aanmelding ontvangen hebben, krijgt u een uitnodigingsmail voor een intake bij Lest Best. Deze intake is gratis en verplicht voor iedereen die wil starten bij Lest Best.

Intakes vinden plaats op maandagavonden tussen 18.30-21.30 en woensdagochtenden tussen 10.30-12.30. U kunt op vertoon van uw uitnodigingsmail een intake bijwonen.
Tijdens de intake geven wij u informatie over onze cursussen en het lesmateriaal en checken wij uw kennis van de Engelse taal. Ook hebben we met iedereen afzonderlijk een kort gesprek. 
Ook kunt u tijdens de intake het cursusmateriaal en woordenboeken bestellen. Als het nodig is, kunnen we u helpen met de aanvraag van een DUO-lening.

Als het cursusaanbod van Lest Best voldoende aansluit, wordt uw inschrijving voltooid. We plaatsen nieuwe deelnemers op volgorde van datum van aanmelding op de website. Het kan zijn dat er een wachtlijst is voor een cursus. 

Kijk voor startdata van de cursussen bij ‘cursusperiodes en lestijden’. 
Lest Best 2018  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy reglement   |  Klachtenprocedure
Website door Clearlogic