Select your language:
Facebook

Aanmelden

Je kunt je alleen aanmelden door te klikken op het aanmeldformulier in de bovenbalk en dus niet per telefoon, e-mail of met een bezoek aan ons kantoor. Na je aanmelding ontvang je een online vragenformulier. Als je dit hebt ingevuld en teruggestuurd, volgt de uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Voor alle cursussen met uitzondering van de avondcursus voor beginners is het bijwonen van de bijeenkomst verplicht. 

Deze bijeenkomsten zijn op maandagavond tussen 18.00-20.30 en woensdagochtend tussen 10.30-12.30. Als je geen beginner bent, maak je tijdens deze bijeenkomst ook een niveautest. Deze bestaat uit een kort gesprek, een schrijfopdracht en een grammaticatest. Soms nemen we eerst telefonisch contact met je op.
We geven je ook informatie over onze cursussen en laten je ons lesmateriaal zien. We noteren dan meteen welke boeken (ook woordenboeken) we voor je kunnen bestellen. Als het nodig is, kunnen we je helpen met de aanvraag van een DUO-lening.
We controleren ook of je aan onze inschrijfvoorwaarden voldoet. 

Beginners kunnen vrijwel altijd de eerstvolgende cursus starten. Omdat er bijna iedere maand cursussen starten, is de wachttijd dus nooit lang. 
Cursisten die al lessen volgen bij Lest Best hoeven zich niet opnieuw in te schrijven voor een vervolgcursus. Zij gaan voor. Het kan dus zijn dat er niet direct plaats voor je is als je op een hoger niveau wilt starten. Je krijgt een week voor de start hier bericht over. We plaatsen deelnemers op volgorde van datum van aanmelding. 

Kijk voor startdata van de cursussen bij ‘Cursusperiodes en lestijden’. 
Lest Best 2018  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy reglement   |  Klachtenprocedure
Website door Clearlogic