Select your language:
Facebook

Routebeschrijving

Lest Best bevindt zich op het parkeerterrein tussen huisnummer Maliebaan 48 en 50. Met het openbaar vervoer zijn wij vanaf het centraal station goed te bereiken.

Lest Best
Maliebaan 50 B
3581 CS Utrecht
030-8883791

Vanaf centraal station
Lijn 8 Wilhelminapark: uitstappen bij halte Maliebaan.
Hier vandaan is het 5 minuten lopen. Loop door in de rijrichting van de bus tot de Maliebaan. Ga linksaf en loop tot Maliebaan 48. Direct na huisnummer 48 is linksaf een toegang tot een parkeerterrein. Ga hier in en loop tot het metalen toegangshek met de naam Amaliahoff. Rechts van het hek voor auto's is een hek voor voetgangers. Ga hier doorheen en loop rechtdoor totdat je rechts een kantoorgebouw ziet met de naam Amaliahoff.

Uit de richting Zeist, Bilthoven, Amersfoort of De Uithof (buslijnen 30, 50, 52, 53, 74, 77 of stadslijn 11). 
Uitstappen bij halte Oorsprongpark.  Hier vandaan is het 7 minuten lopen. Ga naar het kruispunt met de Snellenlaan. Ga deze in en loop door tot de rotonde, ga hier rechtdoor naar de Maliebaan. Loop door tot Maliebaan 50. Direct na huisnummer 50 is rechtsaf een toegang tot een parkeerterrein. Ga hier in en loop tot het metalen toegangshek met de naam Amaliahoff. Rechts van het hek voor auto's is een hek voor voetgangers. Ga hier doorheen en loop rechtdoor totdat je rechts een kantoorgebouw ziet met de naam Amaliahoff.

Eigen vervoer
Op de Maliebaan kun je parkeren tegen een uurtarief van 3.36 euro. 

Lest Best 2019  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy reglement   |  Klachtenprocedure
Website door Clearlogic